“Книгата, която ме вдъхновява”. Чудесна инициатива на Jobtiger

Standard

Подари вдъхновение – сподели книгите, които са вдъхновили теб!

Книгите, наситени с толкова емоции, събрали безброй животи и преплитащи безброй съдби… Кой би могъл да се откаже от безценната емоция да разгърне страниците и да бъде погълнат от магията?! Посветил съм живота си на това да запозная, колкото може повече хора с книгите, които обичам, които са важни за мен. Да има книги, които не само да бъдат четени, но и да четат самите нас. Споделянето на любимите ни книги е повече от важно!
Магията на четенето е неповторима и необозрима. Тези, които са се докоснали до нея, тези, които са я преживели, никога не могат да се откажат от това безценно удоволствие. Но представете си какво би било, ако можехте да помогнете на колкото може повече хора да открият книгите, да се влюбят в тях, да ги оставят да променят живота им!
Сега можем да го направим заедно и с още по-голям успех. Включете се в „Книгата, която ме вдъхновява“ и споделете с всички вашите любими книги, разкажете за вдъхновението от тях и за начина, по-който те са ви повлияли или променили живота ви.
Инициативата е чудесна! Нека да изберем тези книги, които най-много са ни повлияли и са ни въздействали през годините. Те винаги са различни, но нека да отбележим най-интересните от тях, да ги препоръчаме и направим достояние на повече хора. Тяхната мъдрост ни е зареждала и ни е дала толкова много. Включете се!
„Книгата, която ме вдъхновява“ е социална инициатива, организирана от JobTiger, HR компания и кариерен сайт, която стартира на 4 август. В продължение на 12 седмици любителите на книгите и четенето ще могат да номинират своите най-вдъхновяващи книги на онлайн платформа, специално изградена за целта. Всяка седмица ще се излъчва седмичен Топ 3. А на финала, който ще се състои на 1 ноември, Денят на народните будители, ще бъде излъчен Топ 30 на най-вдъхновяващите книги на нашето време.
Можете да разберете повече за „Книгата, която ме вдъхновява“, да номинирате книги и да гласувате на сайта на инициативата: http://www.jobtiger.tv/book

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s