나는 할 수 없습니다! Животът е другаде. В Корея. Северна. Напускам, ангелът ми хранител е луд.

Standard

Image

Уважаеми приятели и съотечественици, с прискърбие съобщавам, че прекратявам блогърското си съществуване и кандидатствам за специализация в Пхенян. Надявам се, че ще разберете моето разочарование от бледите ми опити да пиша неща, да се опитвам да споделям мисли, книги, идеи, емоции от случващото се в нашия литературен живот. Най-после очите ми се отвориха и виждам в тези плахи действия “напразните услилия на любовта”, породени от незнанието ми, необразоваността ми и некултурността на целокупния български народ, който чезнещ в сянката на безпросветност и медийна непрозрачност никак всъщност не е разбирал, и аз в частност, културните, научни, образователни и демократични постижения, които най-после ще ни бъдат дадени като 10-те божи заповеди на Мойсей, в лицето на нашия премиер министър, и сключвайки Нов завет с Великия Учител Ким Чен Ун, син на Още По-Великия Учител Ким Чен Ир, син на Най-Великия Учител и Създател на Всичко, Което Въобще Има Смисъл, Ким Ир Сен, под формата на Спогодбата за сътрудничество в областта на образованието, културата, науката и медиите между РБ и КНДР, ние най-после ще получим Просветлението в неговата най-чиста, почти изгарящо светла форма. най-после медиите в България ще бъдат освободени от олигархията, цензурата, платената журналистика, мръсните тайни, жълтините и некадърните купени журналисти и всичко ще си дойде на мястото. Ще се роди словото. Най-после глупавите, безмозъчни, недисциплинирани, идейно необразовани и по младежки идеологичски неподковани български ученици и особено студенти ще могат да получат истинско образование в Братската Севернокорейска образователна система и ще спрат да се скитат по интелектуално западналите западни университети в търсене на истинското знание, немили- недраги и подлъгани от лъскавата обвивка на загниващия капитализъм.

Image

Най-после и ние ще станем културни, ще се научим да манифестираме в стройни редици, да пеем песните и химните за Великия Създател на Всичко, Нашия Баща Ким, и за Сина му и за Неговия Син. Ще гледаме филми за това как се каляваше стоманата, как стъпихме на Слънцето, и как се раждат по 14 реколти с ориз, само от лъчите на погледа на Вожда. Науката ни най-после ще излезе от тъмните кабинети, мрачните стаички на БАН и задимените универитетски сводове, където старите компютри ще бъдат най-после захвърлени и ще се изковат основите на новата наука със нови сметала и с аксиомите на Природата, изписани от Вожда и Учителя

Image.

Ще пребъдем през вековете, докато не измрем от глад, защото все пак Северна Корея е единствената страна приела науката за Лечебния глад на Лидия Ковачева, като държавна политика. Сигурно ще научим много. Аз вече научих едно нещо. Със Сигурност. Има нещо ужасно сбъркано, гнусно, ненормално, неразбираемо, нелогично, невъобразимо в българското правителство и неговото разбиране за партньорство, важни държавнически решения, стратегически приоритети и близки сътрудничества. Аз приключих, емоционално и психически. Нямам сили. Ще видя какво мога да направя, все пак. Сбогом, и благодаря за рибата.

Image

바보의 바보, 당신은 정상??? 자유의 현대 교육과 과학은 북한의 공산주의 등신에서 배울 것이다!?! 평양에 소름 끼치는 괴물을 이동!


И във връзка с обявената три годишна програма за сътрудничество между правителството на РъБъ и КимНиДеРе в областта на книгозидаването, културата, науката и образованието, заявявам намерението си да замина за братската ни Корея (моля да не се бърка с другата, Южна, небратска такава), в опита да науча как се издават книги в една истинска демократична, развита, стабилна икономически, пазарна, богата, високо научна, образована, свободна, ведро гледаща в бъдещето, но здраво стъпила в миналото, естествено на раменете на Великия Учител, Бащата на народа, Пастирът на всички, Издигналия с Тея Две Ръце съвременна Северна Корея, Спасителя на Селяните, Грижещият се за работниците, Танцуващия с империалистическите вълци, Братът на Големия съветски брат, Основателя на съвременната комунистическа корейска държава и Създател на всички блага и благини в нея, Блаженопочиващия в мирния си мраморен мавзолей Ким Ир Сен и неговя Наследник, Последовател, Копие и Всичко останало, Благословен Син, Ким Чен Ир. Горещо се надявам, че най-после ще се науча на всички необходими неща за съвременните технологии, защото всички знаем за достиженията на групата учени от Института в Пхенян, революционните методи в образованието завещани ни от Великия Ким, и културните достижения на севернокорейските селско-работническо-армейски интелектуалци, които са учили на култура половината земно кълбо, а от скоро и слънчевите жители. Разбрах защо българската държава дава 0, повтарям 0, и за всеки случай го изписвам и с думи НУЛА лева за подпомагане на българската литература, нейното представяне и българските библиотеки! Просто всичко до 2017 година ще излиза на корейски език! О, наразумни юроди, не се се срамете да се наречете севернокорейци, горди наследници на Великия Ким!
이 쓰레기를 할 수없는 바보 공산주의자 멍청이 아래! 수치! 탈퇴!

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s